EXPERIENTA

TRACO SERVICE este una dintre cele mai vechi firme specializate in confectionarea, comercializarea si montarea de accesorii auto dedicate autovehiculelor de teren si autovehiculelor cu destinatie speciala.

 

Traco Service s-a infiintat in 2003 si este reprezentant in Romania pentru produsele ARB, Old Man Emu, IPF, Safari Snorkel, Viair, Outback, etc.

 

Toate aceste marci produc echipamentele offroad de top.

La TRACO se gasesc in stoc produsele cele mai solicitate iar pentru comenzile speciale facem tot posibilul sa le importam si sa le livram in cel mai scurt timp.

 

CONSILIERE si SINCERITATE

Oferim consiliere tuturor clientilor referitor la echiparea si accesorizarea oricarui autovehicul 4x4. Daca se intampla sa nu stim ceva sau termenele de livrare sunt indelungate spunem clientilor aceste lucruri. Deseori recomandam un partener ce ar putea sa stie mai bine sa rezolve anumite probleme. Clientii nostri ne multumesc prin loialitate si apreciaza aceste lucruri.

 

GARANTIE

Autovehiculele echipate de noi sunt testate in teren offroad, accesoriile si echipamentele recomandate de noi sunt consacrate in domeniu.

Nu vindem produse de calitate indoielnica chiar daca ar promite un profit ridicat. Produsele ARB, Old Man Emu, IPF, Viair, Safari Snorkel, Outback, etc au certificate de calitate si garantie. Doar asa le putem recomanda clientilor nostri, oferindu-le garantia si siguranta necesara.

 

MONTAJ

In atelierul nostru montam echipamentele pe care le promovam si distribuim; suntem in atelier prezenti si facem totul pentru ca masina clientului sa fie performanta, unica si personalizata.

 

MANAGEMENT

Incercam sa investim in diferite evenimente si proiecte pentru a anima lumea offroad de la noi. La TRACO pasiunea pentru offroad se imbina cu utilul. Incercam sa ramanem fideli, sa nu ne abatem de la principiile sanatoase si sa nu uitam de unde am pornit.

Speram sa ne pastram astfel clientii vechi si sa trezim interesul celor noi.

 

PERFORMANTA

Ani la rand masinile invingatoare in campionatul national de offroad au fost echipate si pregatite la TRACO.

 

ARB ASFIR BF Goodrich Bilstein Bosal Bushranger Carryboy DOTZ Eezi-awn Engel Gear Master Goodyear Hella Hi-lift Horn IBS IPF Knott Koni KYB Mickey Thompson MRL AVM Old Man Emu OMIX ADA Optima Outback Recaro Rhino Rack Ring&pinion Rugged Ridge Omix Ada Safari Snorkel Schroth Sirena Snow Way Sparco Super Swamper Thule Valeo Viair Waeco Warn Webasto
Home | Despre noi | Contact | Copyright ©2010 TRACO. Toate drepturile rezervate. Site realizat de Webart®.